Nieuws

IKB Kip: Änderungen im IKB Kip ab 1. Juni 2024

in Absprache mit dem „Centraal College van Deskundigen IKB Kip“ (CCvD) wurden einige Änderungen im IKB Kip-Zertifizierungssystem vorbereitet.

IKB Kip: Amendments to IKB Kip with effect from 1 June 2024

Working in consultation with the Central Board of Experts (CBE), we have made a number of amendments to the IKB Kip certification scheme.

Extra aandacht voor een aantal voorschriften

Denk eraan, sinds 1 juli 2024 is het verplicht een noodstroomaggregaat te hebben!

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Nieuwe optie QS-databank: snelle check of derde partijen QS-erkend zijn

18 maart 2020

Wilt u weten of uw broederij/vermeerderaar, voerleverancier of andere derde partij QS erkend is? Maak dan nu gebruik van de service van QS om snel en gemakkelijk te controleren of deze partijen QS-gecertificeerd zijn en nog gerechtigd zijn om producten aan u te leveren of van u te ontvangen. U kunt deze nieuwe optie enkel raadplegen door in te loggen in de QS-databank. In de handleiding vindt u meer informatie welke stappen u voor deze optie moet zetten na het inloggen. Deze handleiding is beschikbaar in Duits en Engels. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op via q-s@pluimned.nl onder vermelding van uw VVVO-nummer.