Nieuws

Extra aandacht voor een aantal voorschriften

IKB Kip wil u graag informeren over onderstaande onderwerpen: Alarmplan Voorschrift F17 (watermonsters) Telersverklaring Waarom heeft IKB Kip extra bepalingen rondom het alarm en het noodstroomaggegraat ingevoerd? De overheid stelt sinds 1 januari 2024 hogere eisen aan het alarmsysteem. Om u te helpen hieraan te voldoen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn,

Intrekkingsdatum beperkingsgebied Bad Bentheim (DE)

Met ingang van 7 augustus 2024 wordt het beperkingsgebied rond Bad Bentheim (DE) ingetrokken.

Vogelgriep op Duits pluimveebedrijf - beperkingsgebied in Nederland (02-07-24)

Op een legpluimveebedrijf In Bad Bentheim net over de grens in Duitsland is vogelgriep vastgesteld.  Duitsland heeft een beperkingszone ingesteld dat deels in Nederland valt.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Kipnet succesvol gemigreerd naar Kip

21 december 2023

Volledige toegang voor alle gebruikers sinds 22 november

Goed nieuws op ICT vlak: De langverwachte overgang van Kipnet naar het KIP-systeem is geslaagd! Sinds 22 november hebben alle gebruikers toegang tot het nieuwe platform.

De overdracht van Kipnet’s gegevens en gebruikers verliep goed, waardoor het KIP-systeem nu aansluit bij alle werkprocessen en zonder problemen diensten levert. Deze migratie is een lovenswaardige prestatie die mogelijk is gemaakt door het toegewijde ontwikkelteam.

Deze overgang markeert niet alleen een technologische vooruitgang, maar ook een verbintenis om gebruikers een nog betere ervaring te bieden. We zijn verheugd over deze mijlpaal en streven ernaar om continu te blijven innoveren om u de beste diensten te leveren.