Nieuws

Extra aandacht voor een aantal voorschriften

IKB Kip wil u graag informeren over onderstaande onderwerpen: Alarmplan Voorschrift F17 (watermonsters) Telersverklaring Waarom heeft IKB Kip extra bepalingen rondom het alarm en het noodstroomaggegraat ingevoerd? De overheid stelt sinds 1 januari 2024 hogere eisen aan het alarmsysteem. Om u te helpen hieraan te voldoen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn,

Intrekkingsdatum beperkingsgebied Bad Bentheim (DE)

Met ingang van 7 augustus 2024 wordt het beperkingsgebied rond Bad Bentheim (DE) ingetrokken.

Vogelgriep op Duits pluimveebedrijf - beperkingsgebied in Nederland (02-07-24)

Op een legpluimveebedrijf In Bad Bentheim net over de grens in Duitsland is vogelgriep vastgesteld.  Duitsland heeft een beperkingszone ingesteld dat deels in Nederland valt.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Aanbod voor studiegroepen: Verbeter de bedrijfszoneringen en looproutes op uw bedrijf – ook online!

19 december 2023

Verbeter de bedrijfszoneringen en looproutes op uw bedrijf met behulp van MS Teams, Paint 3D en Google Maps. In deze tijden waarin bioveiligheid van groot belang is, wordt gestreefd naar zo min mogelijk bezoekers op het bedrijf. Daarnaast is goede bioveiligheid van groot belang. Samen met collega pluimveehouders kunt u online aan de slag met het verbeteren van de bedrijfszoneringen en looproutes. Tijdens de onlinesessie wordt een ‘kijkje in de keuken’ gegeven, zonder de bedrijven te bezoeken. Meerdere pluimveehouders gingen u in het project NetPoulSafe al voor. Heeft u interesse in een sessie voor jouw studieclub of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Annick.Spaans@zlto.nl. Toch de voorkeur voor een fysieke sessie? Ook dat is bespreekbaar.